Kaneli 3,5mm Makrameelanka 200g

(1 tuotearvio)

8,90 

Kanelin ruskea, yksikierteinen pehmeä Sofia Knotter makrameelanka.

Strategiset mitat: 3,5mm paksu makrameelanka/ kerässä 200g/ noin 55 metriä. Kerä mitataan painon mukaan. Hinta 8,9e sis alv 24%.

Tekstuuri:
-80% puuvillaa, 20% polyesteriä kestävyyttä antamaan.
-Erittäin mukava makrameelanka solmeilla, on pehmeää käsille.

Avautuus, hapsut:
Kierre pysyy langan ollessa vapaana. Hapsuttuu tarvittaessa harjalla tai paljon työstettäessä päistä. Soveltuu isoista pieniin teoksiin. Solmeilun aloittelijalle helpoin Sofia Knotter makrameelangoista.
***Luokittelu on suuntaa antava, jotta voit valita oikean makrameelangan teokseesi. Kaikki langat avautuvat kauniisti hapsuiksi.***

Varastossa

Kuvaus

Sofia Knotter makrameelangat valitaan yksitellen käsin ja valmistetaan Suomessa. Tämän makrameelangan alkuperä:
Euroopan tekstiiliteollisuuden ylijäämäkankaat, joista on tehty uusia lankasäikeitä. Kankaat lajitellaan värien mukaan ennen silppuamista uudeksi langaksi. Värjäystä ei enää tehdä uudelleen, joten lankaerissä voi olla sävyeroja.

Pienet kerät helpottavat työskentelyäsi, kun voit mitata makrameelankaa molemmista päistä samanaikaisesti, kaksi lankaa kerralla siis. 700g ja isommat kerät sisältävät muovisen/ pahvisen sisäkiekon, joka on kierrätetty muusta tekstiiliteollisuudesta.

***Pyrin kuvaamaan makrameelangan värin ja tunnun mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan makrameelangan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista ja valoisuudesta riippuen.***

Lisätiedot

Paino 0.225 kg
Mitat 14 × 14 × 8.5 cm

1 arvio tuotteelle Kaneli 3,5mm Makrameelanka 200g

  1. Outi

    Täydellinen sävy syksyn käsitöihin! Lanka muutenkin pehmeä ja helppo käsitellä.

    • Aino

      Kiitos Outi arvioinnistasi! /Aino

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *