Kanarianlintu 2,5mm Makrameelanka 700g VOL3

19,00  sis alv. 24%

Erä Kanarianlinnun keltaista SUPERpehmeää (vastaavaa kuin Navyssa, Pinkissä ja Sinisessä Unessa) yhdistettynä limeen. Tämä on niin rikas sävy, huh! Pieni erä 700g keriä.

Strategiset mitat: 2,5mm paksu makrameelanka/ kerässä 700g/ noin 310 metriä. Kerä mitataan painon mukaan.

Tekstuuri:
100% puuvillaa. Erittäin mukava makrameelanka solmeilla, on pehmeää käsille.

Avautuus, hapsut:
-Kierre pysyy langan ollessa vapaana. Hapsuttuu tarvittaessa harjalla tai paljon työstettäessä päistä. Soveltuu pienistä isoihin teoksiin. Solmeilun aloittelijalle helpoin Sofia Knotter makrameelangoista. Koostuu useista ohuista säikeistä.
***Luokittelu on suuntaa antava, jotta voit valita oikean makrameelangan teoksesi koon mukaan. Kaikki langat avautuvat kauniisti hapsuiksi.***

Varasto loppu

Kuvaus

Sofia Knotter makrameelangat valitaan yksitellen käsin ja valmistetaan Suomessa. Tämän makrameelangan alkuperä:
Suomen tekstiili/vaateteollisuuden ylijäämälangat. Huomioithan, että kyseessä on vain pieni rajallinen erä kyseistä makrameelankaa. Nämä ovat taattua Sofia Knotter erikoisuuksia, joita et makrameetöihisi muualta saa.

Pienet kerät helpottavat työskentelyäsi, kun voit mitata makrameelankaa molemmista päistä samanaikaisesti, kaksi lankaa kerralla siis. 700g ja isommat kerät sisältävät muovisen/ pahvisen sisäkiekon, joka on kierrätetty muusta tekstiiliteollisuudesta.

***Pyrin kuvaamaan makrameelangan värin ja tunnun mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan makrameelangan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista ja valoisuudesta riippuen.***

Lisätiedot

Paino 0.88 kg
Mitat 14 × 14 × 28.5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...