Ale!

DIY-paketti -Kajastus makrameeseinävaate, KIMALTAVA MYRSKYPILVI EDITION

44,50  37,50  sis alv. 24%

Tämän DIY-paketin avulla loihdit itse upean makrameeseinävaatteen!
”Kajastus” on saanut alunperin inspiraationsa hetkestä, jossa ilta-auringon viimeiset säteet siivilöityivät lämpiminä läpi pihakoivun lehtien. Se on kaunis lisä seinälle joko sellaisenaan tai vaikkapa osaksi taulukollaasia.

Seinävaate solmeillaan hyödyntäen viittä eri makrameesolmua, eli tämän työn tehtyään aloittelijallakin on hyvä pohja jatkaa harrastusta. Pdf-ohjeessa on kuvalliset ohjeet makrameen perussolmuihin sekä yksityiskohtainen työohje. DIY-paketti sisältää 38cm pitkän kepin, 400g KIMALTAVA MYRSKYPILVI makrameelankaa (3,5mm) sekä pdf-ohjeen. Ohjeen saat ladattua heti maksun jälkeen.

DIY-pakettia on myynnissä pienen erän verran, nappaa siis omasi pikaisesti! Ohjeen saa ostettua myös erikseen ilman lankoja tästä.

Ethän hyödynnä ohjetta kaupallisiin tarkoituksiin.

Design ja ohje: Laura Rumbin / Kaarna Knotting
www.kaarnaknotting.com
Instagram: @kaarnaknotting

Tähän yhteistyöpakettiin ei voi käyttää alennuskoodeja, pakettialennus on laskettu valmiiksi. SISÄLTÖ:
18,00  sis alv. 24%
1 × Kajastus Makrameelangat 400g/ KIMALTAVA MYRSKYPILVI EDITION

Varasto loppu

21,60  sis alv. 24%
1 × Kajastus Puukeppi 38cm, 21mm paksu

Varastossa

4,90  sis alv. 24%
Ohjeen saat ladattua heti onnistuneen maksun jälkeen "Tilaus vastaanotettu" sivulla sekä sähköpostiisi tulleesta saman nimisestä viestistä. Lataathan ohjeen itsellesi heti!

Varasto loppu

Kuvaus

Haluatko makrameetyöhösi jotain spesiaalia, johon ei heti muualla törmää? Olet oikeassa paikassa! Sofia Knotter makrameelangat ovat pehmeitä ja helppoja työstää, sekä ne ovat ylijäämämateriaaleista tehtyjä erikoiseriä. Verkkokaupasta löydät makrameetöihisi monet tarvikkeet -yhdestä paikasta!

Onko mieleisesi makrameelanka loppunut? Tilaa uutiskirje klikkaamalla tästä ja saat ilmoituksen sähköpostiisi ennen virallista julkistusta uutuuksista ja varaston täydennyksistä.

Lisätiedot

Paino 0.525 kg
Mitat 14 × 14 × 8.5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...