Juhlatuulella -korvis, PDF ohje

(3 tuotearviota)

7,50 

Valmista tämän monipuolisen ohjeen avulla itse näyttävät Juhlatuulella -makrameekorvikset!

Ohjeen avulla opit soveltamaan kaksoistasosolmua, kohosolmua ja leivonpääsolmua kauniiksi korvikseksi. Lisäksi saat parhaat vinkit kampaukseen ja leikkaamiseen tasaisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Ohje sisältää myös esimerkkejä eri paksuisilla langoilla tehtyihin korviksiin, sekä pienennettyyn versioon Juhlatuulella-korviksesta niille, jotka eivät välitä ihan näin näyttävistä koruista.

Uutuutena mukana apuvideo, jolta näet, kuinka Laura itse solmeilee korvikset! Video auttaa hahmottamaan, miten solmut ym. kannattaa tehdä kauniin korviksen aikaansaamiseksi.

Korvisten tekoon tarvitset joko 2,55m lankaa, jos jaat sen ohuemmaksi TAI 5,1m valmiiksi ohutta makrameelankaa, kuten kuvan korviksissa käytetty SUPERpehmeä luonnonvalkoinen 2,5mm makrameelanka. Lisäksi tarvikkeiksi tarvitset: sakset, alustan johon kiinnität koruosan, kamman, hajusteeton hiuslakka, mittanauha ja haluamasi korvakorutapit tai korvakorukoukut (kunhan niissä on 10mm rengas alimpana)

 

Kuvaus

Tämän tuotteen toimitus on veloitukseton, jos ostoskorissa ei ole fyysisiä tuotteita. Ohjeen saat ladattua heti onnistuneen maksun jälkeen ”Tilaus vastaanotettu” sivulla sekä sähköpostiisi tulleesta saman nimisestä viestistä. Digitaalisilla tuotteilla, kuten PDF ohjeilla ei ole peruuttamis- tai palautusoikeutta.

Ethän hyödynnä ohjetta kaupallisiin tarkoituksiin! Tähän yhteistyötuotteeseen ei voi käyttää alennuskoodeja (ei koske Kaarna Knottingin makrameekurssilaisia).

Design ja ohje: Laura Rumbin / Kaarna Knotting www.kaarnaknotting.fi Instagram: @kaarnaknotting

3 arviota tuotteelle Juhlatuulella -korvis, PDF ohje

  1. Laura

    Ohje erittäin kattava! Omaan makuun tulee vähän liiankin isot, mutta paksun langanhan voi jakaa helposti vaikka neljään osaan 😊

  2. Anu

    Ihana, selkeä ja helppo ohje. Lisää (vaikeampia) korvisohjeita verkkokauppaan!

  3. Satu

    Kokeilussa!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...