Juhannusyö 5x3m makrameelankoja VOL2 /nro 24

(2 tuotearviota)

6,90  sis alv. 24%

Täydelliset pikku pätkät Sofia Knotter makrameelankaa korvakoruihin tai pieniin koristeisiin. 50% enemmän pituutta langoissa! Tuote sisältää viittä eri makrameelankaa, joiden paksuus on noin 3-4mm.

Yhdestä 3m pätkästä saat yhdet korvakorut, muista mitata tarkkaan ennen leikkuuta 🙂 Leikkuun jälkeen lanka on helppo jakaa ohuemmaksi. Nämä langat avautuvat hyvin hapsuiksi. VOL2:ssa valkoinen on korvattu Hiekka Luonnonvalkoisella ja Heinikko Kanarianlinnulla.

Tämän setin makrameelangat: Vaalea Levä, *Rosa, Myrskyaalto, Kanarianlintu, *Hiekka Luonnonvalkoinen special edition. *Merkki tarkoittaa, että kyseistä lankaa löytyy vain lankaseteistä, ei omissa kerissä.

Tämä tuote mahtuu myös edullisempaan Pikkupaketti -toimitustapaan!

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Sofia Knotter makrameelangat valitaan yksitellen käsin ja valmistetaan Suomessa. Näiden makrameelankojen alkuperä:
Suomen tekstiili/vaateteollisuuden ylijäämälangat. Huomioithan, että kyseessä on vain pieni rajallinen erä kyseistä makrameelankaa. Nämä ovat taattua Sofia Knotter erikoisuuksia, joita et makrameetöihisi muualta saa.

***Pyrin kuvaamaan makrameelangan värin ja tunnun mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan makrameelangan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista ja valoisuudesta riippuen.***

Lisätiedot

Paino 0.06 kg
Mitat 3 × 14 × 2.7 cm

2 arviota tuotteelle Juhannusyö 5x3m makrameelankoja VOL2 /nro 24

  1. Saana (varmistettu kirjoittaja)

    Aivan ihania eläväisiä lankoja! Erinomainen setti, jos ei tarvitse yhtä väriä paljoa. Jos pätkät olisivat vain hieman pidempiä, niin riittäisi kaksiin korviksiin.

  2. Emmi (varmistettu kirjoittaja)

    Ihana setti kauniin värisiä lankoja. Tästä saa mukavasti erilaisia ja erivärisiä korviksia, joihin tarvitaan vain vähän lankaa.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...