Höyhen PDF korvisohje + 5 pr korviskoukkuja

13,90 

Höyhen korvisohje ja 5 paria valmiita korvakorukoukkuja yhteishintaan 13,90€.

Opettele solmimaan jo klassikoksi muodostuneet Höyhen-makrameekorvikset tämän perusteellisen pdf-ohjeen avulla. Ohje sisältää runsaasti kuvia ja tarkan ohjeen, jonka mukaan edetä. Opit näppäriä niksejä, joiden avulla onnistut varmasti!

Yhteen korvispariin tarvitset 2 kpl korviskokkuja, 2 kpl korulenkkejä (halk. 7-10mm), kamman, sakset, 2 kpl 23 cm langanpätkiä ja 16-20 kpl 13 cm langanpätkiä (yht 2,54m/ 3,06m). Lankojen suositeltu paksuus on noin 3,5mm. Sofia Knotterin 5kpl valmiita korvakorukoukkujasetissä on valmiina kirurginteräksiset koruosat, jotka sopivat tähän ohjeeseen. Löydät kaikki tarvittavat makrameetarvikkeet korvakoruihin täältä ja pienet määrät makrameelankoja täältä. Sofia Knotter makrameelangat ovat kaikki yksikierteisiä ja helposti hapsuttuvia, sekä saat ne halutessasi jaettua ohuemmiksi langoiksi helposti leikkuun jälkeen.

Design ja ohje: Laura Rumbin / Kaarna Knotting
Tutustu Lauran makrameetaiteeseen ja hänen suosittuihin makrameekursseihin:
www.kaarnaknotting.com

Varastossa

Kuvaus

Tägää Instagramissa @kaarnaknotting @sofiaknotter ja käytä #kaarnaknotting #sofiaknotter, jaamme mielellämme kuviasi. Saat ladattua ohjeen heti maksun tehtyäsi. Huomaathan, että ladattavilla sähköisillä tuotteilla ei ole palautus- tai peruutusoikeutta.

Ethän hyödynnä ohjetta kaupallisiin tarkoituksiin! Tähän yhteistyötuotteeseen ei voi käyttää alennuskoodeja (ei koske Kaarna Knottingin makrameekurssilaisia).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Höyhen PDF korvisohje + 5 pr korviskoukkuja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...