Hiekka Luonnonvalkoinen 3mm Makrameelanka 1,4kg

38,00  sis alv. 24%

Ihanan pehmeää luonnonvalkoista, jonka sävy on Hiekka.

Strategiset mitat: 3mm paksu makrameelanka/ kerässä 1,4kg/ noin 500 metriä. Kerä mitataan painon mukaan. Kuvassa on luonnollisesti pieni kerä, toisin kuin myytävä tuote on yksi iso kiekko. Hinta 38e sis alv 24%.

Tekstuuri:
80% puuvillaa, 20% polyesteriä kestävyyttä antamaan.

Avautuus, hapsut:
Kierre pysyy langan ollessa vapaana. Hapsuttuu tarvittaessa harjalla tai paljon työstettäessä langanpäistä. Soveltuu isoista pieniin teoksiin. Solmeilun aloittelijalle helpoin Sofia Knotter makrameelangoista.
***Luokittelu on suuntaa antava, jotta voit valita oikean makrameelangan teokseesi. Kaikki langat avautuvat kauniisti hapsuiksi.***

Varasto loppu

Kuvaus

Sofia Knotter makrameelangat valitaan yksitellen käsin ja valmistetaan Suomessa. Tämän makrameelangan alkuperä:
Euroopan tekstiiliteollisuuden ylijäämäkankaat, joista on tehty uusia lankasäikeitä. Kankaat lajitellaan värien mukaan ennen silppuamista uudeksi langaksi. Värjäystä ei enää tehdä uudelleen, joten lankaerissä voi olla sävyeroja.

Pienet kerät helpottavat työskentelyäsi, kun voit mitata makrameelankaa molemmista päistä samanaikaisesti, kaksi lankaa kerralla siis. 700g ja isommat kerät sisältävät muovisen/ pahvisen sisäkiekon, joka on kierrätetty muusta tekstiiliteollisuudesta.

***Pyrin kuvaamaan makrameelangan värin ja tunnun mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan makrameelangan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista ja valoisuudesta riippuen.***

Lisätiedot

Paino 1.7 kg
Mitat 28.5 × 14 × 14 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hiekka Luonnonvalkoinen 3mm Makrameelanka 1,4kg”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *