Eukalyptus 3,5mm Makrameelanka 200g

8,90  8,01 

(5 tuotearviota)

Vihreä eukalyptuksen värinen yksikierteinen pehmeä makrameelanka. Kauan toivottu sävy vihdoin taas verkkokaupassa! Ensimmäisessä lisäkuvassa näkyy myös tummempi Havu sekä tummin Seetri, viimeisessä lisäkuvassa Arielin kanssa. Vihreät amppelit Kirsi Salmivallin/ Poppanainen käsialaa. Makrameelankoina tummempi vihreä Eukalyptus ja vaaleampi sinivihreä Ariel, puuhelmiä on käytetty jokaista kokoa.

Strategiset mitat: 3,5mm paksu makrameelanka/ kerässä 200g/ noin 55 metriä. Kerä mitataan painon mukaan.

Tekstuuri:
-80% puuvillaa, 20% polyesteriä kestävyyttä antamaan.
-Erittäin mukava makrameelanka solmeilla, on pehmeää käsille.

Avautuus, hapsut:
Kierre pysyy langan ollessa vapaana. Hapsuttuu tarvittaessa harjalla tai paljon työstettäessä päistä. Soveltuu isoista pieniin teoksiin. Solmeilun aloittelijalle helpoin Sofia Knotter makrameelangoista.
***Luokittelu on suuntaa antava, jotta voit valita oikean makrameelangan teokseesi. Kaikki langat avautuvat kauniisti hapsuiksi.***

Varastossa

Kuvaus

Sofia Knotter makrameelangat valitaan yksitellen käsin ja valmistetaan Suomessa. Tämän makrameelangan alkuperä:
Euroopan tekstiiliteollisuuden ylijäämäkankaat, joista on tehty uusia lankasäikeitä. Kankaat lajitellaan värien mukaan ennen silppuamista uudeksi langaksi. Värjäystä ei enää tehdä uudelleen, joten lankaerissä voi olla sävyeroja.

Pienet kerät helpottavat työskentelyäsi, kun voit mitata makrameelankaa molemmista päistä samanaikaisesti, kaksi lankaa kerralla siis. 700g ja isommat kerät sisältävät muovisen/ pahvisen sisäkiekon, joka on kierrätetty muusta tekstiiliteollisuudesta.

***Pyrin kuvaamaan makrameelangan värin ja tunnun mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan makrameelangan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista ja valoisuudesta riippuen.***

Lisätiedot

Paino 0.225 kg
Mitat 14 × 14 × 8.5 cm

5 arviota tuotteelle Eukalyptus 3,5mm Makrameelanka 200g

 1. Tuulia kalliokoski

  Ihan super ihanan värinen, todella pehmeä ja helposti hapsuuntuva lanka. Tosi miellyttävä käyttää seinävaatteissa ja näyttävä korviksiin.

 2. Vera

  Todella kaunis väri ja hapsuuntuu hyvin.

  • Aino

   Kiitos Vera arviostasi! 🙂

 3. Hannakaisa

  Ihanan pehmeä lanka sekä ihana sävy.

 4. Elina

  Juuri oikea eukalyptuksen sävy, mukavan pehmeä lanka ja hapsuuntuu hyvin!

 5. Nimetön

  Juuri sopiva väri mun tarkoitukseen. Langat muutenkin laadukkaita ja kauniit värit.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *