Daalia 3,5mm Makrameelanka 700g

19,00  sis alv. 24%

Daalia on yksikierteinen, pehmeä, murretun fuksian värinen Sofia Knotter makrameelanka. Sen paksuus on 3,5mm. Makrameelankaa kiekossa on noin 700g (190m). Materiaalin alkuperä on kierrätetty, joten erien sävyt vaihtelevat hieman.

Hinta 19e sis alv 24%.

Varasto loppu

Kuvaus

Tämä makrameelanka on täydellisen pehmeä ja helppoa työstää, ja se sopii päälangaksi myös isoihin makrametöihin. Mkarameelanka pysyy muodossaan työskentelyn ajan, sekä se on helppo harjata auki esimerkiksi hapsuihin. 700g riittää hyvin keskikokoiseen seinävaatteeseen.

Avautuvuusluokka 1 (kun 1= pysyy kasassa työskentelyn ajan, mutta hapsuttuu vaivatta ja 3=avautuu vapautuessaan kerältä, suositellaan pääasiassa hapsuihin ja lisätekstuuriksi)

Materiaali 80% puuvillaa, 20% synteettisiä kuituja, kuten polyesteriä. Tuote on 100% kierrätettyä materiaalia ja se on tehty Suomen tekstiiliteollisuuden ylijäämälangoista. Makrameelankakiekon sisällä oleva muovi-/ pahvikiekko on kierrätetty ja voi vaihdella eri tuotteissa. Pyrin kuvaamaan langan värin mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan makrameelangan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista riippuen.

Lisätiedot

Paino 0.88 kg
Mitat 28.5 × 14 × 14 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Daalia 3,5mm Makrameelanka 700g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...