Beige 3,5mm Makrameelanka 700g

19,00  sis alv. 24%

Yksikierteinen pehmeä Sofia Knotter makrameelanka, jonka paksuus on 3,5mm ja väri Beige. Lankaa kiekossa on noin 700g (190m). Tämä erä on tullut myyntiin 6.11. Ensimmäisessä lisäkuvassa näkee Beigen (alempana) ja Puuterin eron.

Hinta 19e sis alv 24%.

Varasto loppu

Kuvaus

Tämä makrameelanka on täydellisen pehmeä ja helppoa työstää, ja se sopii päälangaksi myös isoihin makrameetöihin. Lanka pysyy muodossaan työskentelyn ajan, sekä se on helppo harjata auki esimerkiksi hapsuihin. 700g riittää hyvin keskikokoiseen seinävaatteeseen.

Avautuvuusluokka 1 (kun 1= pysyy kasassa työskentelyn ajan, mutta hapsuttuu vaivatta ja 3=avautuu vapautuessaan kerältä, suositellaan pääasiassa hapsuihin ja lisätekstuuriksi)

Materiaali 80% puuvillaa, 20% synteettisiä kuituja, kuten polyesteriä. Tuote on 100% kierrätettyä materiaalia ja se on peräisin Euroopan vaateteollisuuden ylijäämäkankaista. Makramelankakiekon sisällä oleva muovi-/ pahvikiekko on kierrätetty ja voi vaihdella eri tuotteissa. Pyrin kuvaamaan langan värin mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan langan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista riippuen.

Lisätiedot

Paino 0.88 kg
Mitat 28.5 × 14 × 14 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Beige 3,5mm Makrameelanka 700g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...