Auringonlasku 3mm Makrameelanka 1,7kg VOL2

45,90  sis alv. 24%

Pieni erä suuria keriä oranssia 3mm SUPERpehmeää ”Auringonlasku” makrameelankaa. Makrameelankaa kerässä on 1,7kg (noin 650m) ja se on yksikierteistä, eli helppo harjata auki hapsuiksi. Materiaali on 100% puuvillaa ja sen käsittely on aivan yhtä unelmaa! Tämän makrameelanka on tehty Suomen tekstiiliteollisuuden ylijäämälangoista ja pehmeys on vastaavaa kuin Navyssa, Pinkissä ja Sinisessä Unessa. Hinta 45,9e sis alv 24%.

HUOM. Toisin kuin tavallisessa Auringonlaskussa, tässä VOL2 versiossa on murrettu sävy. Koska superpehmeään pohjaan on hyödynnetty oransseja ylijäämälankoja, on jokainen myyntiin tulleesta neljästä kerästä hieman erilainen keskenään.

Onko mieleisesi makrameelanka loppunut? Tilaa uutiskirje klikkaamalla tästä ja saat ilmoituksen ennen virallista julkistusta varaston täydennyksistä ja uutuuksista.

Varasto loppu

Kuvaus

Tämä makrameelanka on  SUPERpehmeä ja helppoa työstää, ja se sopii päälangaksi myös isoihin makrametöihin. Lanka pysyy muodossaan työskentelyn ajan, sekä se on helppo harjata auki esimerkiksi hapsuihin. 200g riittää kahteen amppeliin/pieneen seinävaatteeseen tai yhteen keskikokoiseen seinävaatteeseen.

Avautuvuusluokka 1,5 (kun 1= pysyy kasassa työskentelyn ajan, mutta hapsuttuu vaivatta ja 3=avautuu vapautuessaan kerältä, suositellaan pääasiassa hapsuihin ja lisätekstuuriksi)

Tuote on 100% kierrätettyä materiaalia ja se on peräisin Euroopan vaateteollisuuden ylijäämäkankaista. Pyrin kuvaamaan langan värin mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan langan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista riippuen.

Lisätiedot

Paino 2 kg
Mitat 18 × 18 × 28.5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.