Aavikkopumpulat 5x3m makrameelankoja /nro 43

6,90  sis alv. 24%

Täydelliset pikku pätkät Sofia Knotter makrameelankaa korvakoruihin tai pieniin koristeisiin. Tuote sisältää viittä eri makrameelankaa, joiden paksuus on noin 3-5mm ja ne voi jakaa useampiin osiin, jos haluat ohuempaa makrameelankaa esimerkiksi korvakoruihin. Tämä on todellinen höyhenenkevyt puffilanka! Tämä makrameelanka on Pumpula laatua. Vapaana lanka näyttää todellakin paksummalta kuin 3mm. Yhdestä setistä saa tehtyä Simppelin Sateenkaaren, joka näkyy lisäkuvissa eri värisenä.

Sävyt tässä yhdistelmässä: Okra, Kaktus, Ariel, Tiili, Kookosmaito. Kyseisiä makrameelankoja on /on ollut myynnissä omissa kerissään, löydät ne hakemalla nimellä verkkokaupasta (jos ne ovat vielä saatavilla).

Tekstuuri:
MYSTEERI (kurkkaa alhaalta langan alkuperä). Kuitenkin langan tunnusta voi päätellä, että kyse on akryylipohjiasesta sekoitelangasta. Tämä on todella laadukasta vaateteollisuuden lankaa ja se pölisee HUOMATTAVASTI vähemmän kuin normaalit makrameelangat.

Tämä tuote mahtuu myös edullisempaan Pikkupaketti -toimitustapaan!

Varastossa

Kuvaus

Sofia Knotter makrameelangat valitaan yksitellen käsin ja valmistetaan Suomessa. Näiden makrameelankojen alkuperä:

Suomen tekstiili/vaateteollisuuden ylijäämälangat. Huomioithan, että kyseessä on vain pieni rajallinen erä kyseistä makrameelankaa. Nämä ovat taattua Sofia Knotter erikoisuuksia, joita et makrameetöihisi muualta saa.

***Pyrin kuvaamaan makrameelangan värin ja tunnun mahdollisimman todenmukaisesti. Huomaathan kuitenkin, että kuvassa olevan makrameelangan väri voi vaihdella näyttösi asetuksista ja valoisuudesta riippuen.***

Lisätiedot

Paino 0.04 kg
Mitat 3 × 14 × 2.7 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aavikkopumpulat 5x3m makrameelankoja /nro 43”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...