8mm korvakorutappi /kirurginterästä, eri värejä 5/10pr

6,90 12,90  sis alv. 24%

Kirurginteräksestä valmistettuja korvakorutappeja, väreinä teräs, kulta ja ruusukulta. Nämä ovat tarkoitettu liimattavaksi sopivalla koruliimalla makramee- tai polymeerimassakorvakoruihin. Valittavissa erikokoisia settejä. Kun valitset tuotteen alasvetovalikosta, tulee kyseisen tuotteen kuva ja seloste näkyviin.

Muut mahdolliset kuvissa näkyvät tuotteet myydään erikseen.

Kaikki korvakoruosat ovat kirurginterästä, eli 100% ruostumatonta terästä, joten ne ovat täydellisiä myös nikkeliallergikoille.

Poista

Kuvaus

Sofia Knotterin koruosat ovat tarkkaan valittuja, jotta makramee- ja polymeerimassakorusi saavat upean loppusilauksen. Suurinosa koruosista ovat kirurginterästä, joten nämä sopivat myös nikkeliallergikoille (materiaali mainittu tuotteissa). Verkkokaupasta löydät valmiita korusettejä sekä erillisiä koruosia. Vuoden 2019 alkupuolella Sofia Knotter toi Suomen makrameemarkkinoille ensimmäiset valmiiksi kootut korvakorusetit, jotta sinä pääset aloittamaan korusolmeilun heti ja vaivattomasti. Tänäpäivänä verkkokaupasta löytyy laaja valikoima kirurginteräksisiä koruosia. Ne kerätään ja yhdistetään Lahdessa. Kaikki koruosat toimitetaan pienessä paperisessa korupussissa ja pakkaus on täysin muoviton.

Lisätiedot

Paino 0.02 kg
Mitat 4 × 4 × 1 cm
Määrä

5 paria/10kpl 8mm TERÄS, 10 paria/20kpl 8mm TERÄS, 5 paria/10kpl 8mm KULTA, 10 paria/20kpl 8mm KULTA, 5 paria/10kpl 8mm RUUSUKULTA, 10 paria/20kpl 8mm RUUSUKULTA, 5 paria/10kpl 10mm TERÄS, 5 paria/10kpl 8mm silmukalla TERÄS

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “8mm korvakorutappi /kirurginterästä, eri värejä 5/10pr”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...