5 pr valmiita erimallisia korvakorupohjia /kirurginteräs, väri KULTA

12,90 

5 paria eri mallisia korvakorupohjia valmiina heti käyttöösi! Suositusta setistä on tehty nyt myös oma versio kirurginteräksisistä kultaisista osista.

Sisältö: Viisi paria eri mallisia (kolmio 22mm, pisara 22mm, neliö 22mm, kuusio 22mm + 12mm tappi) valmiita korvakorupohjia KIRURGINTERÄSTÄ, väri kulta. Kuvan mukaisesti mukana tulevat stopperit. Muut mahdolliset kuvissa näkyvät tuotteet myydään erikseen. Jokainen muoto on myytävissä myös erikseen alkaen kahden parin seteissä.

Varastossa

Kuvaus

Sofia Knotterin koruosat ovat tarkkaan valittuja, jotta makramee- ja polymeerimassakorusi saavat upean loppusilauksen. Suurinosa koruosista ovat kirurginterästä, joten nämä sopivat myös nikkeliallergikoille (materiaali mainittu tuotteissa). Verkkokaupasta löydät valmiita korusettejä sekä erillisiä koruosia. Vuoden 2019 alkupuolella Sofia Knotter toi Suomen makrameemarkkinoille ensimmäiset valmiiksi kootut korvakorusetit, jotta sinä pääset aloittamaan korusolmeilun heti ja vaivattomasti. Tänäpäivänä verkkokaupasta löytyy laaja valikoima kirurginteräksisiä koruosia. Ne kerätään ja yhdistetään Lahdessa. Kaikki koruosat toimitetaan pienessä paperisessa korupussissa ja pakkaus on täysin muoviton.

Lisätiedot

Paino 0.05 kg
Mitat 2.5 × 2.5 × 1 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “5 pr valmiita erimallisia korvakorupohjia /kirurginteräs, väri KULTA”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *