Pisarakorvakoruosia eri kokoja /kirurginterästä, väri KULTA 5/10pr

9,20 18,90 

Kullanvärisiä, kirurginteräksestä valmistettuja pisarakorvakoruosia Saatavilla 20mm ja 25mm sekä erikokoisissa seteissä. Lisäkuvassa korvassa on isompi 25mm pisara.

Yksi pari: 2 kpl 20x14mm pisaroita TAI 2kpl 25x16mm pisaroita. Muut mahdolliset kuvissa näkyvät tuotteet myydään erikseen. Muista napata korvistapit tai koukut mukaan!

Kaikki korvakoruosat ovat kirurginterästä, eli 100% ruostumatonta terästä, joten ne ovat täydellisiä myös nikkeliallergikoille. Kullan väri on päällyste.

Poista

Kuvaus

Sofia Knotterin koruosat ovat tarkkaan valittuja, jotta makramee- ja polymeerimassakorusi saavat upean loppusilauksen. Suurinosa koruosista ovat kirurginterästä, joten nämä sopivat myös nikkeliallergikoille (materiaali mainittu tuotteissa). Verkkokaupasta löydät valmiita korusettejä sekä erillisiä koruosia. Vuoden 2019 alkupuolella Sofia Knotter toi Suomen makrameemarkkinoille ensimmäiset valmiiksi kootut korvakorusetit, jotta sinä pääset aloittamaan korusolmeilun heti ja vaivattomasti. Tänäpäivänä verkkokaupasta löytyy laaja valikoima kirurginteräksisiä koruosia. Ne kerätään ja yhdistetään Lahdessa. Kaikki koruosat toimitetaan pienessä paperisessa korupussissa ja pakkaus on täysin muoviton.

Lisätiedot

Paino 0.02 kg
Mitat 4 × 4 × 1 cm
Määrä

20mm 5 paria/10kpl, 20mm 10 paria/20kpl, 25mm 5 paria/10kpl, 25mm 10 paria/20kpl

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pisarakorvakoruosia eri kokoja /kirurginterästä, väri KULTA 5/10pr”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...