5 pr valmiita erimallisia korvispohjia, väri TERÄS

(2 tuotearviota)

10,90  sis alv. 24%

5 paria eri mallisia korvakorupohjia valmiina käyttöösi!

Koukkuihin on kiinnitetty valmiiksi korupohja, jotta voit suoraan aloittaa työskentelyn makrameekorviksien parissa. Näiden kanssa et siis tarvitse korupihtejä ollenkaan 🙂 Jokaisessa korvakorukoukussa on mukana myös muotoiltu silikonistoppari, jotta kevyet korvakorut pysyvät paremmin korvissa.

Sisältö: 10 kpl korvakorukoukkuja KIRURGINTERÄSTÄ, 10 kpl silikonistoppareita, 5x2kpl eri korumuotoja. Muut mahdolliset kuvissa näkyvät tuotteet myydään erikseen.

Varastossa

Kuvaus

Sofia Knotterin koruosat ovat tarkkaan valittuja, jotta makramee- ja polymeerimassakorusi saavat upean loppusilauksen. Suurinosa koruosista ovat kirurginterästä, joten nämä sopivat myös nikkeliallergikoille (materiaali mainittu tuotteissa). Verkkokaupasta löydät valmiita korusettejä sekä erillisiä koruosia. Vuoden 2019 alkupuolella Sofia Knotter toi Suomen makrameemarkkinoille ensimmäiset valmiiksi kootut korvakorusetit, jotta sinä pääset aloittamaan korusolmeilun heti ja vaivattomasti. Tänäpäivänä verkkokaupasta löytyy laaja valikoima kirurginteräksisiä koruosia. Ne kerätään ja yhdistetään Lahdessa. Kaikki koruosat toimitetaan pienessä paperisessa korupussissa ja pakkaus on täysin muoviton.

Lisätiedot

Paino 0.05 kg
Mitat 2.5 × 2.5 × 1 cm

2 arviota tuotteelle 5 pr valmiita erimallisia korvispohjia, väri TERÄS

  1. ruusunen.heini

    Ihana ja monipuolinen setti!

  2. Sonja Isberg (varmistettu kirjoittaja)

    Oli kiva vaihdella ja opetella eri malleja.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.