5 pr valmiita korvakorukoukkuja /kirurginteräs, väri TERÄS

(2 tuotearviota)

7,90  sis alv. 24%

Kirurginteräksisiä korvakorunosia 5 paria valmiina käyttöösi! Huom. nykyisissä koukuissa ei ole pientä palloa 🙂

Sisältö: 10 kpl korvakorukoukkuja, 10 kpl silikonistoppareita, 10 kpl 10mm halkaisijaltaan olevia korulenkkejä. Muut mahdolliset kuvissa näkyvät tuotteet myydään erikseen.

Koukkuihin on kiinnitetty valmiiksi 10mm halkaisijaltaan oleva korulenkki, jotta voit suoraan aloittaa työskentelyn makrameekorviksien parissa. Näiden kanssa et siis tarvitse korupihtejä ollenkaan 🙂 Jokaisessa korvakorukoukussa on mukana myös muotoiltu silikonistoppari, jotta kevyet korvakorut pysyvät paremmin korvissa. Halutessasi saat 10mm korulenkin poistettua vääntämällä, ilman pihtejä.

Korvakoruosat ovat kirurginterästä (100% ruostumatonta terästä), joten ne ovat täydellsiä myös nikkeliallergikoille. Kaikki Sofia Knotterin korvakoruosat ovat luotettavalta tehtaalta Kiinasta, ja tuotteet on tarkastettu EU lain mukaisesti maahantuonnin yhteydessä.

Varastossa

Kuvaus

Sofia Knotterin koruosat ovat tarkkaan valittuja, jotta makramee- ja polymeerimassakorusi saavat upean loppusilauksen. Suurinosa koruosista ovat kirurginterästä, joten nämä sopivat myös nikkeliallergikoille (materiaali mainittu tuotteissa). Verkkokaupasta löydät valmiita korusettejä sekä erillisiä koruosia. Vuoden 2019 alkupuolella Sofia Knotter toi Suomen makrameemarkkinoille ensimmäiset valmiiksi kootut korvakorusetit, jotta sinä pääset aloittamaan korusolmeilun heti ja vaivattomasti. Tänäpäivänä verkkokaupasta löytyy laaja valikoima kirurginteräksisiä koruosia. Ne kerätään ja yhdistetään Lahdessa. Kaikki koruosat toimitetaan pienessä paperisessa korupussissa ja pakkaus on täysin muoviton.

Lisätiedot

Paino 0.02 kg
Mitat 4 × 4 × 1 cm

2 arviota tuotteelle 5 pr valmiita korvakorukoukkuja /kirurginteräs, väri TERÄS

 1. Vera

  Nämä käyvät monipuolisesti erilaisiin korvakorumalleihin. Plussaa erityisesti materiaalista ja siitä että on valmiiksi koottu 😍

  • Aino

   Kiitos Vera arviostasi. Tämä malli on suosituin juuri mainitsemastasi syystä! 🙂

 2. Julia Määttä

  👍🏻

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...