Valmiit korvakorukoukut /kirurginterästä, väri KULTA 2/5/10pr

(1 tuotearvio)

4,90 16,90 

Kirurginteräksisiä kullanvärisiä korvakorukoukkuja valmiina käyttöösi! Valittavissa eri kokoisia settejä.

Yksi pari: 2 kpl korvakorukoukkuja, 2 kpl silikonistoppareita, 2 kpl 10mm halkaisijaltaan olevia korulenkkejä, yhdistettynä valmiiksi kuvan mukaisesti. Muut mahdolliset kuvissa näkyvät tuotteet myydään erikseen.

Koukkuihin on kiinnitetty valmiiksi 10mm halkaisijaltaan oleva korulenkki, jotta voit suoraan aloittaa työskentelyn makrameekorviksien parissa. Näiden kanssa et siis tarvitse korupihtejä ollenkaan! Jokaisessa korvakorukoukussa on mukana myös muotoiltu silikonistoppari, jotta kevyet korvakorut pysyvät paremmin korvissa. Halutessasi saat 10mm korulenkin poistettua vääntämällä, ilman pihtejä.

Korvakoruosat ovat kirurginterästä (100% ruostumatonta terästä), joten ne ovat täydellsiä myös nikkeliallergikoille. Kullan väri on päällyste.

Poista

Kuvaus

Sofia Knotterin koruosat ovat tarkkaan valittuja, jotta makramee- ja polymeerimassakorusi saavat upean loppusilauksen. Suurinosa koruosista ovat kirurginterästä, joten nämä sopivat myös nikkeliallergikoille (materiaali mainittu tuotteissa). Verkkokaupasta löydät valmiita korusettejä sekä erillisiä koruosia. Vuoden 2019 alkupuolella Sofia Knotter toi Suomen makrameemarkkinoille ensimmäiset valmiiksi kootut korvakorusetit, jotta sinä pääset aloittamaan korusolmeilun heti ja vaivattomasti. Tänäpäivänä verkkokaupasta löytyy laaja valikoima kirurginteräksisiä koruosia. Ne kerätään ja yhdistetään Lahdessa. Kaikki koruosat toimitetaan pienessä paperisessa korupussissa ja pakkaus on täysin muoviton.

Lisätiedot

Paino 0.02 kg
Mitat 4 × 4 × 1 cm
Määrä

2 paria/4kpl, 5 paria/10kpl, 10 paria/20kpl

1 arvio tuotteelle Valmiit korvakorukoukut /kirurginterästä, väri KULTA 2/5/10pr

  1. Heidi P.

    vastasivat hyvin kuvausta

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *