Valmiit 12mm korvakorutapit /kirurginterästä, väri KULTA 2/5/10pr

(5 tuotearviota)

6,90 26,90 

Kirurginteräksestä tehtyjä korvakorutappeja, väri kulta -valmiina käyttöösi! Tapin halkaisija on 12mm ja siihen on kiinnitetty 6mm sekä 10mm renkaat, näin makrameekorusi suuntautuu korvanlehden suuntaisesti. Mukana myös kirurginteräksinen stopperi. Valittavissa erikokoisia settejä.

Yksi pari: 2 kpl valmiita 12mm korvistappeja (tappi+ 6mm rengas+ 10mm rengas kiinnitettyinä+ kirurginterässtopperi). Muut mahdolliset kuvissa näkyvät tuotteet myydään erikseen.

Kaikki korvakoruosat ovat kirurginterästä, eli 100% ruostumatonta terästä, joten ne ovat täydellisiä myös nikkeliallergikoille. Kullan väri on päällyste.

Poista

Kuvaus

Sofia Knotterin koruosat ovat tarkkaan valittuja, jotta makramee- ja polymeerimassakorusi saavat upean loppusilauksen. Suurinosa koruosista ovat kirurginterästä, joten nämä sopivat myös nikkeliallergikoille (materiaali mainittu tuotteissa). Verkkokaupasta löydät valmiita korusettejä sekä erillisiä koruosia. Vuoden 2019 alkupuolella Sofia Knotter toi Suomen makrameemarkkinoille ensimmäiset valmiiksi kootut korvakorusetit, jotta sinä pääset aloittamaan korusolmeilun heti ja vaivattomasti. Tänäpäivänä verkkokaupasta löytyy laaja valikoima kirurginteräksisiä koruosia. Ne kerätään ja yhdistetään Lahdessa. Kaikki koruosat toimitetaan pienessä paperisessa korupussissa ja pakkaus on täysin muoviton.

Lisätiedot

Paino 0.02 kg
Mitat 4 × 4 × 1 cm
Määrä

2 paria/4kpl, 5 paria/10kpl, 10 paria/20kpl

5 arviota tuotteelle Valmiit 12mm korvakorutapit /kirurginterästä, väri KULTA 2/5/10pr

 1. Anu

  Söpö väri.

 2. Pinja H.

  Ihanat!

 3. Niina Pitkänen

  Koko tilaus tämä ja muut lukien jälleen aivan priimaa ❤️☺️ Kertaakaan en ole pettynyt! Ja nopea toimitus

 4. Heidi P.

  vastasivat hyvin kuvausta

 5. Vivian

  Nämä ovat niin helpot kun on valmiiksi ’kasatut’, ei tarvitse muuta kuin käyttää omaa mielikuvitusta ja tehdä valmiit korvikset. Ja plussaa siitä, että näitä koruosia saa eri värisinä

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *