Valmiita pikkupisara -korvakorupohjia 25x17mm, väri TERÄS 2/5pr

(1 tuotearvio)

5,90 10,90  sis alv. 24%

Pisarakorvakoruja valmiina käyttöösi! Valittavissa erikokoisia settejä.

Koukkuihin on kiinnitetty valmiiksi pisarat, jotta voit suoraan aloittaa työskentelyn makrameekorviksien parissa. Näiden kanssa et siis tarvitse korupihtejä ollenkaan 🙂 Jokaisessa korvakorukoukussa on mukana myös muotoiltu silikonistoppari, jotta kevyet korvakorut pysyvät paremmin korvissa.

Yksi pari: 2 kpl korvakorukoukkuja KIRURGINTERÄSTÄ, 2 kpl silikonistoppareita, 2 kpl 25x17mm pisaroita. Muut mahdolliset kuvissa näkyvät tuotteet myydään erikseen.

Poista

Kuvaus

Sofia Knotterin koruosat ovat tarkkaan valittuja, jotta makramee- ja polymeerimassakorusi saavat upean loppusilauksen. Suurinosa koruosista ovat kirurginterästä, joten nämä sopivat myös nikkeliallergikoille (materiaali mainittu tuotteissa). Verkkokaupasta löydät valmiita korusettejä sekä erillisiä koruosia. Vuoden 2019 alkupuolella Sofia Knotter toi Suomen makrameemarkkinoille ensimmäiset valmiiksi kootut korvakorusetit, jotta sinä pääset aloittamaan korusolmeilun heti ja vaivattomasti. Tänäpäivänä verkkokaupasta löytyy laaja valikoima kirurginteräksisiä koruosia. Ne kerätään ja yhdistetään Lahdessa. Kaikki koruosat toimitetaan pienessä paperisessa korupussissa ja pakkaus on täysin muoviton.

Lisätiedot

Paino 0.05 kg
Mitat 2.5 × 2.5 × 1 cm
Määrä

2 paria/4kpl, 5 paria/10kpl

1 arvio tuotteelle Valmiita pikkupisara -korvakorupohjia 25x17mm, väri TERÄS 2/5pr

  1. Julia Määttä

    👍🏻

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...