Valmiita Neliö -korvakorupohjia 20mm, väri TERÄS 2/5pr

5,90 10,90  sis alv. 24%

Neliökorvakoruja valmiina käyttöösi! Saatavilla erikokoisia settejä.

Koukkuihin on kiinnitetty valmiiksi neliöt, jotta voit suoraan aloittaa työskentelyn makrameekorviksien parissa. Näiden kanssa et siis tarvitse korupihtejä ollenkaan 🙂 Jokaisessa korvakorukoukussa on mukana myös muotoiltu silikonistoppari, jotta kevyet korvakorut pysyvät paremmin korvissa. Neliöstä saat upean timantin muotoisen suunnikkaan, jos painat vastakkaisia sivuja kevyesti yhteen.

Sisältö: 2 kpl 20mm neliön muotoisia korvakoruosia, 2 kpl korvakorukoukkuja KIRURGINTERÄSTÄ, 2 kpl silikonistoppareita,. Muut mahdolliset kuvissa näkyvät tuotteet myydään erikseen.

Poista

Kuvaus

Sofia Knotterin koruosat ovat tarkkaan valittuja, jotta makramee- ja polymeerimassakorusi saavat upean loppusilauksen. Suurinosa koruosista ovat kirurginterästä, joten nämä sopivat myös nikkeliallergikoille (materiaali mainittu tuotteissa). Verkkokaupasta löydät valmiita korusettejä sekä erillisiä koruosia. Vuoden 2019 alkupuolella Sofia Knotter toi Suomen makrameemarkkinoille ensimmäiset valmiiksi kootut korvakorusetit, jotta sinä pääset aloittamaan korusolmeilun heti ja vaivattomasti. Tänäpäivänä verkkokaupasta löytyy laaja valikoima kirurginteräksisiä koruosia. Ne kerätään ja yhdistetään Lahdessa. Kaikki koruosat toimitetaan pienessä paperisessa korupussissa ja pakkaus on täysin muoviton.

Lisätiedot

Paino 0.02 kg
Mitat 2.5 × 2.5 × 1 cm
Määrä

2 paria/4kpl, 5 paria/10kpl

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...