Valmiita kuusiokorvakorupohjia 22mm, väri TERÄS 2/5pr

5,90 10,90  sis alv. 24%

Kuusiokorvakoruja valmiina käyttöösi! Valittavissa erikokoisia settejä.

Yksi pari: 2 kpl korvakorukoukkuja KIRURGINTERÄSTÄ, 2 kpl silikonistoppareita, 2 kpl 22mm metallisia kuusio korvakoruosia valmiina yhdistetty kuvan mukaisesti. Muut mahdolliset kuvissa näkyvät tuotteet myydään erikseen.

Koukkuihin on kiinnitetty valmiiksi kuusiot, jotta voit suoraan aloittaa työskentelyn makrameekorviksien parissa. Näiden kanssa et siis tarvitse korupihtejä ollenkaan 🙂 Jokaisessa korvakorukoukussa on mukana myös muotoiltu silikonistoppari, jotta kevyet korvakorut pysyvät paremmin korvissa.

Kirurginteräs (100% ruostumatonta terästä) ei luovuta nikkeliä, joten se on hyvä herkemmille ihoille. Kaikki Sofia Knotterin korvakoruosat ovat luotettavalta tehtaalta Kiinasta, ja tuotteet on tarkastettu EU lain mukaisesti maahantuonnin yhteydessä.

Poista

Kuvaus

Sofia Knotterin koruosat ovat tarkkaan valittuja, jotta makramee- ja polymeerimassakorusi saavat upean loppusilauksen. Suurinosa koruosista ovat kirurginterästä, joten nämä sopivat myös nikkeliallergikoille (materiaali mainittu tuotteissa). Verkkokaupasta löydät valmiita korusettejä sekä erillisiä koruosia. Vuoden 2019 alkupuolella Sofia Knotter toi Suomen makrameemarkkinoille ensimmäiset valmiiksi kootut korvakorusetit, jotta sinä pääset aloittamaan korusolmeilun heti ja vaivattomasti. Tänäpäivänä verkkokaupasta löytyy laaja valikoima kirurginteräksisiä koruosia. Ne kerätään ja yhdistetään Lahdessa. Kaikki koruosat toimitetaan pienessä paperisessa korupussissa ja pakkaus on täysin muoviton.

Lisätiedot

Paino 0.02 kg
Mitat 2.5 × 2.5 × 1 cm
Määrä

2 paria/4kpl, 5 paria/10kpl

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valmiita kuusiokorvakorupohjia 22mm, väri TERÄS 2/5pr”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *