25mm korvakorurengas /kirurginteräs, väri TERÄS 2/5/10pr

(1 tuotearvio)

4,90 16,90  sis alv. 24%

Kirurginteräksisiä korvakorurenkaita, halkaisija 25mm. Valittavissa erimääriä. Voit käyttää renkaita pelkästään, jolloin on hyvä huomioida, että rengasta pitää avata kun se laitetaan korvareikään. Voit myös liittää renkaan korvakorukoukkuun, kuten lisäkuvissa on esitetty. Huomioithan, että jokaisen korvanlehti ja korvaan tehty reikä on erilainen, joten rengas voi suuntautua eri ihmisillä eri tavalla.

Yksi pari: 2 kpl korvakorurenkaita, halkaisija 25mm. Muut mahdolliset kuvissa näkyvät tuotteet, kuten korviskoukut myydään erikseen.

Korvakoruosat on kirurginterästä, eli 100% ruostumatonta terästä, joten ne ovat täydellisiä myös nikkeliallergikoille.

Poista

Kuvaus

Sofia Knotterin koruosat ovat tarkkaan valittuja, jotta makramee- ja polymeerimassakorusi saavat upean loppusilauksen. Suurinosa koruosista ovat kirurginterästä, joten nämä sopivat myös nikkeliallergikoille (materiaali mainittu tuotteissa). Verkkokaupasta löydät valmiita korusettejä sekä erillisiä koruosia. Vuoden 2019 alkupuolella Sofia Knotter toi Suomen makrameemarkkinoille ensimmäiset valmiiksi kootut korvakorusetit, jotta sinä pääset aloittamaan korusolmeilun heti ja vaivattomasti. Tänäpäivänä verkkokaupasta löytyy laaja valikoima kirurginteräksisiä koruosia. Ne kerätään ja yhdistetään Lahdessa. Kaikki koruosat toimitetaan pienessä paperisessa korupussissa ja pakkaus on täysin muoviton.

Lisätiedot

Paino 0.02 kg
Mitat 4 × 4 × 1 cm
Määrä

2 paria/4kpl, 5 paria/10kpl, 10 paria/20kpl

1 arvio tuotteelle 25mm korvakorurengas /kirurginteräs, väri TERÄS 2/5/10pr

  1. Ida

    Ryhdikkäät renkaat, juuri sopivan kokoiset! Pysyvät hyvin lukossa pelkästäänkin korvassa, voi myös yhdistää koukkuihin 🙂

    • Aino

      Kiitos Ida! /Aino

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...