10 pr Korvakorukoukkuja /kirurginteräs, väri TERÄS

13,90  sis alv. 24%

Kirurginteräksisiä korvakorunosia 10 paria. Kaikki osat pakkaan mukaan (ks alla), muttei niitä ole yhdistetty, jotta voit luoda juuri haluamasi korvakorut. Yhdistä koukkuihin mukana tulevat 10mm renkaat tai haluamasi muodon, kuten kolmion, pisaran, kuusion -you name it! Alkaen 6.4. koukuissa ei ole aikaisemmin tuttua pientä palloa.

Sisältö: 20 kpl korvakorukoukkuja, 20 kpl silikonistoppareita, 20 kpl 10mm halkaisijaltaan olevia korulenkkejä. Muut mahdolliset kuvissa näkyvät tuotteet myydään erikseen.

Korvakoruosat on kirurginterästä, eli 100% ruostumatonta terästä, joten ne ovat täydellisiä myös nikkeliallergikoille. Osat ovat peräisin luotettavalta tehtaalta Kiinasta.

Varastossa

Kuvaus

Sofia Knotterin koruosat ovat tarkkaan valittuja, jotta makramee- ja polymeerimassakorusi saavat upean loppusilauksen. Suurinosa koruosista ovat kirurginterästä, joten nämä sopivat myös nikkeliallergikoille (materiaali mainittu tuotteissa). Verkkokaupasta löydät valmiita korusettejä sekä erillisiä koruosia. Vuoden 2019 alkupuolella Sofia Knotter toi Suomen makrameemarkkinoille ensimmäiset valmiiksi kootut korvakorusetit, jotta sinä pääset aloittamaan korusolmeilun heti ja vaivattomasti. Tänäpäivänä verkkokaupasta löytyy laaja valikoima kirurginteräksisiä koruosia. Ne kerätään ja yhdistetään Lahdessa. Kaikki koruosat toimitetaan pienessä paperisessa korupussissa ja pakkaus on täysin muoviton.

Lisätiedot

Paino 0.02 kg
Mitat 4 × 4 × 1 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “10 pr Korvakorukoukkuja /kirurginteräs, väri TERÄS”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...