Verkkokauppa on suljettu ja liiketoiminta loppunut, blogi jää näkyviin. Kiitos yhteisistä vuosista!

Makrakudontaa Kässämessuilla

Tervetuloa mukaan Kässämessut netissä VIRALLISEEN OHJELMANUMEROON pe 24.9.2021 klo 19: Makrakudonnan työnäytös Sofia Knotterin ja Kaarna Knottingin vetämänä. Tule mukaan tekemään makrameen ja kudonnan (macraweave) sekatekniikalla ihana seinävaate. Opit hyödyntämään eri tekstuureita ja lankamateriaaleja monipuolisesti ja luovalla otteella. Messujen viralliset ohjelmanumerot ovat seurattavissa livenä Facebookissa Kässämessut netissä MESSUHALLI -ryhmässä, joten liitythän sinne jo valmiiksi!

Niin ihanaa olla taas virtuaalimessuilla mukana! Työnäytöstä varten loimme Kaarna Knotting Lauran kanssa kuvassa näkyvät makrakudonnan seinävaatteet. Haastoimme molemmat itselle luomaan työtä hieman eri tavalla kuin aiemmin, ja lopputulos oli molempien mielestä mahtava! Ohjelmanumerossa käsittelemme tekniikat läpi ja kerromme paljon vinkkejä makrakudontaan, joka tunnetaan siis myös nimellä macraweaving. Alla avaan molempien käyttämät materiaalit, jotta sinä voit ne helposti poimia omaan työhösi (linkit täydennetään sitä myöten kun uutuudetkin tulevat myyntiin 24.9. pe klo 12). Perustekniikat löytyy Lauran tekemästä Kudonnan alkeet PDF ohjeesta, joka on heti ladattavissa verkkokaupassa.

Hihkuin ja pompin ilosta, kun tajusin luoneeni jotain uutta ja ihanaa, omia silmiäni hivelevää! Teinkö minä tuon? KYLLÄ! Kuinka mahtava fiilis! -Aino

Kaarna Knotting/ Sinivihreä seinävaate vasemmalla

Sofia Knotter /oranssikeltainen seinävaate oikealla

Sofia Knotter on esittelemässä myös uusia kudontakehyksiä ja kudonnan perustekniikoita virallisessa ohjelmassa lauantaina klo 12. Koko ohjelma julkaistaan lähempänä messuja myös täällä blogissa, joten pysy kuulolla!