Verkkokauppa on suljettu ja liiketoiminta loppunut, blogi jää näkyviin. Kiitos yhteisistä vuosista!

Kehyskudontaa isolla kudontakehyksellä

Oletko kaivannut isoa kudontakehystä, jolla voit tehdä samanaikaisesti vaikka yhdeksää pientä kudontatyötä? Haluatko harrastaa kehyskudontaa kehyksellä, joka seisoo omilla jaloillaan ja on 50cm leveä? Tai haluaisitko tehdä itsellesi kotona kudontatekniikalla vaikka upean koristeellisen tyynynpäällisen tai seinävaatteen? Sofia Knotterin iso kudontakehys on sitten täydellinnen juuri sinulle!

50cm kudontakehys, mukana niisi ja sukkulat 2kpl

Anna kun kerron ensin, miksi hylkäsin aiemmat versiot kudontakehyksistä ja mikä tekee juuri tästä kudontakehyksestä merkityksellisen. Vuonna 2020 toin myyntiin innoissani ensimmäiset isolta tukkurilta ostamani pienet kudontakehykset. Kudonta hurmasi monet, mutta kauhistuksekseni kehys ei pysynyt kasassa ja reklamaatioita sateli! Olin aivan kauhuissani, koska en olisi uskonut, että tosiaan käsissäni oli erä sutta ja sekundaa. Asiakkaiden kanssa reklamaatiot hoidettiin ja lopulta kaikki olivat tyytyväisiä. Olen iloinen, että jokainen asiakas uskalsi ja halusi lähestyä minua aikanaan noilla ikävillä uutisilla -palaute on tärkeää!

Palautin huonot kehykset takaisin tukkurille, mutta harmillisesti näen edelleen muilla myynnissä samaisia tuotteita… Minulle tämä oli merkki, että todellakin pidän edelleen laatulupauksestani kiinni, tutkin tarkkaan tuotteet ja etsin itse valmistajan, joka tekee kehykset Euroopassa ja tiukkojen laatukriteerieni mukaisesti. Aikaa kului ennenkuin oikea valmistaja löytyi. Unelmana oli saada suuren suuri kudontakehys, joka seisoo omilla jaloilla ja jonka kanssa on helppo työskennellä, aluksi se tuntui liian suurelta pyynnöltä universumille!

Vihdoin löysin syksyllä 2021 Eurooppalaisen valmistajan, jolla on vuosikymmenien kokemus kudontakehyksien valmistamisesta. Kudontakehykset tehdään eurooppalaisesta pyökistä suurella sydämellä ja asiantuntemuksella ja laatu on todellakin priimaa. Tilauskoko oli suuri näin pienelle yritykselle, mutta kun pääsin esittelemään nämä kauniit kudontakehykset syyskuun Kässämessuilla tiesin, että tämä todellakin kannatti!

 

-Vihdoin näitä saa Suomesta!

-Olen kaivannut isoja kudontakehyksiä, eikä niitä mistään ole aiemmin saanut…

-Ihanaa, kun tämä seisoo omilla jaloillaan!

-Laatu on selkeästi priimaa.

Isossa kudontakehyksessä on jalat, ja se seisoo itsekseen vaikka pöydällä.

Olen itse valmistanut kudontakehykseen jalat suomalaisesta männystä, jotta saat kehyksen pysymään pöydällä ja työskentelysi on helpompaa. Ison kudontakehyksen ulkomitat ovat 57x65cm ja loimitettava alue on noin 50cm leveä ja 62cm korkea. Kehyksen mukana tulee viriöpuu (heddle bar), jonka avulla saat nostettua helposti joka toisen loimen ja työskentelysi nopeutuu huimasti! Mukana on myös 2kpl sukkuloita ja halutessasi voit ostaa nämä yhteispaketissa tarvikepaketin (loimi, kampa ja päättelyneula) kanssa. Kehystä on saatavilla myös pienempänä 25cm leveänä versiona joka ”sylimallinakin” tunnetaan! Verkkokaupasta löydät myös ihanat paksut merinovillat kudontaan, kammat, langat ja tekstuurit –kaikki yhdestä paikasta!

Iso kudontakehys 50cm leveä ja pienempi kudontakehys 25cm leveä vierekkäin

Entä kaipaatko kudontaohjeita? Sunnuntaisuunnitelmat Heidi on tehnyt sinulle upea Kaarina seinävaateohjeen, joka on myös saatavila valmiiden tarvikepakettien kera. Aloittaminen ei siis voisi olla helpompaa!